EuroKing Casino Bónusz Irányelv

Jelen Bónusz irányelv a Szerződési feltételek szerves részét képezi és a Használati feltételekkel együtt érvényes. A Szerződési feltételek általános rendelkezései a Bónusz irányelvekre is vonatkoznak, kivéve ha azt kifejezetten kizártuk.

Jelen Bónusz irányelv eredeti nyelve az angol. A Bónusz irányelv más nyelvekre történő fordítása esetén az angol nyelvű változat az irányadó.

 1. Ha a jelen irányelv elolvasása után bármikor a bónuszok blokkolását, és/vagy azok eltávolítását szeretné a számlájáról, vagy valamit nem ért, kérjük, a játék folytatása előtt lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálati osztályunkkal.
 2. Egy felhasználó a rendszerben csak egy számlát regisztrálhat. Ez azt jelenti, hogy személyenként, háztartásonként, családonként, lakcímenként, e-pénztárcánként, hitelkártya számonként vagy számítógépenként (példa: könyvtár, munkahely, kollégium, egyetem vagy iskola) egy számla regisztrálható. A vezetőség megtévesztésének szándéka több számla regisztrációjával a bónusz pénz elnyerése érdekében bónusz visszaélésnek minősül és a számla felfüggesztését, illetve a pénz eltávolítását vonja maga után.
 3. Az Ukrajna, Fehéroroszország, Lettország és Litvánia területéről játszó játékosok nem vehetnek igénybe befizetési/ingyenes visszafizetés/regisztrációs/ismerős ajánlási bónuszt, vagy semmiféle más, ingyenesnek tekinthető kedvezményt
 4. Ha egy befizetési ajánlat keretében ingyenes pörgetéseket kapsz, a befizetés megjátszása előtt le kell játszani az ingyenes pörgetéseket. A szabályok megszegése a nyeremények visszavonását eredményezi.
 5. Abban az esetben, ha bármiféle technikai hiba miatt helytelen számú ingyenes pörgetés vagy helytelenül hozzáadott bónusz kerül a számládra, fenntartjuk a jogot, hogy ezt azáltal állítsuk helyre, hogy elvesszük az ezekből származó nyereményeket és a megfelelően konfigurált díjat helyezzük vissza.
 6. A bónusz irányelv megszegése esetén mint megszerzett VIP pontot, illetve a VIP pontokból származó nyereményeket, eltávolítunk. Ha sikerül visszanyerni az értéket, a visszanyert értéket manuálisan eltávolítjuk.
 7. A befizetés nélküli bónuszok és ingyenes pörgetések csak hitelesített e-mail címmel rendelkező játékosok számára érhetők el, kivéve, ha azt ettől eltérően jeleztük. Abban az esetben, ha a befizetés nélküli ingyenes pörgetéseket vagy bónusz ajánlatokat tévesen nem hitelesített e-mail címmel rendelkező játékosoknak írjuk jóvá, fenntartjuk a jogot az ezekből származó nyeremény eltávolítására.
 8. Jelen Bónusz irányelv a Szerződési feltételek szerves részét képezi és a Használati feltételekkel együtt érvényes. A Szerződési feltételek általános rendelkezései a Bónusz irányelvekre is vonatkoznak, kivéve ha azt kifejezetten kizártuk.
 9. Ajándék pénznyeremény (nem befizetési bónusz/ismerős ajánlási bónusz/ regisztrációért járó bónusz, stb.) vagy ingyenes pörgetések esetén a maximális megnyerhető vagy kivehető összeg 100 € vagy a bónusz értékének kétszerese, amennyiben azt ettől eltérően nem jeleztük. A nagyobb összeg érvényes. A vonatkozó összegen felüli részt, beleértve az azzal a későbbiekben elnyert, akár befizetés utáni összegeket, a számláról eltávolítjuk. Emellett az Ingyenes bónuszokból származó nyeremények kizárólag a megjátszási feltételek teljesítése után fizethetők ki.
 10. Ha másként nem jeleztük, a befizetésért kapott bónuszok esetében a kifizetés előtt a bónusz összegét harmincszor (30) meg kell játszani. A nem befizetéshez kapcsolódó bónuszok esetén a kifizetés előtt a bónusz összegét hatvanszor (60) kell megjátszani.
  Például: ha 100€ bónuszt kapsz bármely befizetésért, ezt az összeget legalább 30-szor (3000 €) kell megjátszanod mielőtt kifizetést kérhetnél. Ha 50€ bónuszt kapsz bármely befizetésért, az 50€ bónusz összeget kifizetés előtt legalább 30-szor kell megjátszani (1500 €).
 11. A tranzakciók ellenőrzési jogát fenntartjuk, az adatokat időnként tetszőleges okból ellenőrizzük. Ha egy ilyen ellenőrzés során úgy találjuk, hogy a játékos szabálytalan játékot folytat, amelyet visszaélésnek minősítünk, fenntartjuk a jogot a játékos bármely promócióból történő kizárására.
 12. Fenntartjuk a jogot a játékos eredeti befizetését meghaladó és/vagy azt magába foglaló összeg kifizetésének visszatartására, abban az esetben, ha a megjátszási feltételeket nem teljesítették, vagy a játékos a megjátszási feltételek teljesítése előtt a bónusz eltávolítását kérte.
 13. A bónuszokra 3 különböző típusú megjátszási követelmény vonatkozhat. A bónuszokra az általános megjátszási feltételek vonatkoznak, kivéve ha azt ettől eltérően jeleztük. A tétek megfogadása olyan játékokba foglalható, amelyeket nem játszhatsz amíg aktív bónusz van érvényben.
  1. Általános megjátszási feltételek: bármely játékon megtett fogadások, kivéve a Játékgép és Kaparós sorsjegy játékokat, nem számítanak bele a megjátszási feltételekbe. Minden GVG játékgép és Kaparós sorsjegy tét 100%-nak számít, a többi játékgép tét pedig 50%-nak.
  2. Vegyes megjátszás: A nem játékgép vagy kaparós sorsjegy játékon megtett fogadások 10%-a számít bele a megjátszási feltételekbe. Minden GVG játékgép és Kaparós sorsjegy tét 100%-nak számít, a többi játékgép tét pedig 50%-nak.
  3. Speciális vegyes megjátszás: A nem játékgép vagy kaparós sorsjegy játékon megtett fogadások 50%-a számít bele a megjátszási feltételekbe. Minden GVG játékgép és Kaparós sorsjegy tét 100%-nak számít, a többi játékgép tét pedig 50%-nak. A speciális vegyes megjátszási feltételek csak különleges esetekre és bizonyos státusszal rendelkező játékosokra vonatkoznak.
 14. Fenntartjuk a jogot a bónusz és/vagy nyeremények megtagadására vagy érvénytelenítésére, amennyiben bármely fizetési szolgáltatás, szolgáltató vagy maga a felhasználó lemondja, vitatja vagy tagadja a befizetés meglétét.
 15. Fenntartjuk a jogot a játékos eredeti befizetésének összegét meghaladó összeg kifizetéstől való visszatartására, amennyiben kizárt játékokon játszik aktív bónusz egyenleggel. Ha játszani szeretne a fenti kizárt játékokon, kérjük, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálati osztállyal és a játék folytatása előtt kérje a bónusz eltávolítását.
 16. Ha a játékos által kapott legutóbbi bónusz ingyenes bónusz, a játékosnak minden további ingyenes bónusz használata előtt be kell fizetnie a számlára, kivéve ha azt ettől eltérően jeleztük. Jelen feltétel megszegése a jövőbeli bónuszoktól való elzárást és/vagy az ingyenes bónusz felhasználásából eredő nyeremények eltávolítását eredményezheti.
 17. A bónusz egyenleghez történő hozzáadásakor a szükséges megjátszási összeget bónusz felhasználási pontokként tüntetjük fel. Az alábbi táblázatban látható, hogy egy játékosnak egy bónuszpont elnyeréséhez mekkora összeget kell megjátszania az adott pénznemben.
  1 Pont
  EUR 1.00
  GBP 1.00
  USD 1.00
  CAD 1.00
  AUD 1.00
  DKK 10.00
  SEK 10.00
  NOK 10.00
  ZAR 10.00
  RUB 70.0
 18. Az adatvédelmi irányelvnek megfelelően rendszeresen küldünk bónusz ajánlatokat tartalmazó promóciós e-maileket. A bónuszt akkor veheti igénybe, ha az e-mailt közvetlenül tőlünk kapta. A promóciós hírlevelekről az ügyféltámogatással kapcsolatba lépve iratkozhat le. Ha úgy ítéljük meg, hogy egy bizonyos játékos az adott promóciót nem a promóció célközönségét képező exkluzív csoport tagjaként kapta meg, nem teljesítjük az ügyfél kifizetési igényeit, akkor sem, ha a megjátszási feltételeket teljesítette.
 19. A megjátszás egyszerre csak egy bónuszra vonatkozik a következő szabályok szerint:
  1. Ha egy bizonyos játékra vagy játékokra korlátozott bónuszok vannak, a megjátszás először ezekre a bónuszokra vonatkozik, ha az adott játékot játsszák.
  2. Ha több, különböző megjátszási feltételekkel rendelkező aktív bónusz van, a megjátszási feltételek az időrendi sorrendben első bónuszra vonatkoznak
  3. Ha két azonos feltétellel rendelkező bónusz aktív, a megjátszási feltételek az időrendi sorrendben első bónuszra vonatkoznak.
  4. Kérjük, vegye figyelembe, hogy először a valós pénz egyenlegét játssza meg, majd azon összeg teljes felhasználása után kezdi el megjátszani a bónusz egyenleget.
 20. A bónusz (beleértve az ingyenes pörgetés bónuszért járó bónuszt) akkor is ingyenesnek számít, ha a bónusz jóváírásakor a valós pénz egyenleg alacsonyabb mint a legutóbbi befizetés.
 21. Az egyes promóciókra további szerződési feltételek is vonatkozhatnak, amelyek felülírhatják vagy kiegészíthetik az itt szereplő feltételeket. Kérjük, az igénybe vétel előtt ellenőrizze az adott bónusz szerződési feltételeit. Amennyiben az egyes promóciók feltételei ellentmondanak a Bónusz irányelvnek, az adott promóció feltételei érvényesek.
 22. A VIP pontok készpénzre váltása csak azon játékosok számára elérhető, akik már legalább egyszer befizettek a játékos számlájukra.
 23. A VIP pontokat csak azok az ügyfelek válthatják készpénzre, akik 2017.03.19. előtt regisztráltak.
 24. Az Ingyenes bónuszok (nem befizetési bónusz, ismerős ajánlása) megjátszási feltételeit 24 órán belül kell teljesíteni. Ezt követően a bónuszt és a nyereményeket az egyenlegből eltávolítjuk. Az Ingyenes pörgetések felhasználási ideje a számlán való jóváírást követő 24 óra. Amennyiben nem kerül sor a bónusz/ingyenes pörgetések automatikus eltávolítására, fenntartjuk a jogot azok és az azokhoz kapcsolódó nyeremények későbbi manuális eltávolítására.
 25. Ha a játékos egy bónusz összeget megjátszik és elveszít, de nem teljesítette az összes megjátszási feltételt, a számlára történő következő befizetésnél, feltéve hogy nincs folyamatban lévő játék, a bónuszt automatikusan felhasználtként tüntetjük fel és a fennmaradó megjátszási feltételeket nem kell teljesítenie. Ha tovább szeretnéd folytatni a játékmenetet és fel szeretnéd használni a bónuszt, kérjük, a befizetés után lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. A bónusz megjátszási feltételek elkerülése az összes nyeremény törlését és a befizetett összeg eltávolítását vonhatja maga után.
 26. A rendszer által vagy saját kérésre felhasznált/törölt/lejárt bónusz esetén, ha a megjátszási feltételek nem teljesültek, az összes nyereményt eltávolítjuk, beleértve azokat a függőben lévő/fel nem vett nyereményeket, amelyek a bónusz idején játszott játékokból/promóciókból származnak
 27. Szabálytalan játék esetében fenntartjuk a jogot az összes nyeremény és bónusz visszavonására és/vagy elkobzására. A szabálytalan játék a következő típusú játékokat foglalja magába, nem kizárólagosan: A bónuszok kihasználása érdekében folytatott alacsony különbségi fogadás, egyenlő fogadás, nulla kockázat fogadás vagy összejátszásos fogadás szabálytalan játéknak számít. Emellett a következők számítanak szabálytalan játékmódoknak:
  1. Az egyenleg növelése a játékmód jelentős változtatásával (tét, játék típusa, fogadás szerkezete) az adott bónusz megjátszási feltételeinek teljesítése érdekében.
  2. Bármely fogadási rendszer használata, vagy készpénzes Baccarat és Rulett fogadások.
  3. Nagy összegű fogadások jelentős nyereményekkel, amelyeket 75%-kos tét méret csökkenés követ az adott bónusz megjátszási feltételeinek teljesítése érdekében.
  4. A nyeremény megszerzése egy adott pénznemben, majd a nyeremény jóváírása előtt a pénznem átváltása egy erősebb devizára.
 28. A promóciókat és bónusz ajánlatokat bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonhatjuk. Az ilyen visszavonások nem érintik a már kifizetett nyereményeket.
 29. Ha az igényelt bónusz nem jelenik meg automatikusan a játékos számláján, kérjük, a fogadás előtt lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálati csapatunkkal és jóváírjuk a bónuszt a számláján.
 30. Minden ajánlat, amelyet a napi kiválasztásaid Picks között találsz, a számlád jelenlegi egyenlege miatt elérhető a számodra. A végrehajtott tranzakciók miatti számlán belüli változások eredményeképpen az ajánlatok lehet, hogy nem lesznek elérhetők a lejárati időt megelőzően.
 31. Ezáltal beleegyezik, hogy keresztnevét és/vagy felhasználónevét és országát a promóció eredményeinek közlésekor használjuk.
 32. A promóciókkal és bónuszokkal a lojális játékosainkat szeretnénk megajándékozni. A bónuszokkal való visszaélést és jogsértő tevékenységeket nem toleráljuk. Fenntartjuk a jogot a bónuszok visszatartására minden olyan játékostól, aki visszaél a promóciókkal. Feltételezett jogsértő tevékenység vagy visszaélés esetén fenntartjuk a jogot a bónuszok és nyeremények eltávolítására a számláról.
 33. Ahányszor fogadást tesz az EuroKing Casino, VIP pontokat nyer. A VIP pontokat készpénzre válthatja a valós pénzbeli játékos számláján. Azon játékosok VIP pontjait, akik a valós pénz egyenlegükről 30 nap folyamatos időszak alatt nem kezdeményeztek fogadást, eltávolítjuk.
 34. Bármely bónusz igénybe vételéhez szükséges minimális befizetés összege 20 € vagy az annak megfelelő összeg bármely más pénznemben, kivéve ha azt másként feltüntettük.
 35. Ha azt feltételezzük, hogy egy játékos egymaga vagy másokkal együttesen visszaél a bónusz ajánlatokkal, fenntartjuk a jogot a bónuszok visszatartására, a nyeremény visszavonására és a játékos(ok) számlájának lezárására.
 36. A befizetési bónuszok/ajánlatok (ingyenes vagy befizetési) megjátszásakor a maximális megengedett tét 5 (pl. 5 EUR, 5 GBP) vagy a bónusz összegének 10%-a (amelyik alacsonyabb), azonban ha a Netellerrel vagy a Skrill-lel fizetted be, a maximális megengedett tét 1 (pl. 1 EUR, 1 GBP) .
 37. Az „Ismerős ajánlása” bónuszra a játékos akkor jogosult, ha az azt megelőző 7 napban befizetett.
 38. A Kaszinóban kiadott bónuszok az adott játék termékre vonatkoznak és nem használhatók fel semmilyen más terméken (például fogadásra vagy pókerre). Emellett a Kaszinón kívüli játékokon megtett fogadások nem számítanak bele a bónusz teljesítési követelményeibe.
 39. Ha az ingyenes bónusz igénylésekor függőben lévő kifizetése van, a kaszinó fenntartja a jogot a bónuszból származó minden további nyeremény visszatartására, beleértve a bónusz összegét.
 40. Jelen Bónusz irányelv eredeti nyelve az angol. A Bónusz irányelv más nyelvekre történő fordítása esetén az angol nyelvű változat az irányadó.
 41. Kizárt játékok: Kizárt játékok az összes táblajáték*, összes élő kaszinó játék és az összes videó póker*. Egyes nyerőgépek kizárt játékok, ezt úgy lehet megállapítani, hogy ha a játékhoz rendelkezésre álló egyenleg csak valós pénzbeli egyenleget tartalmaz, ez azt jelenti, hogy a nyerőgép egy kizárt játék.
  *ha a bónusz megjátszás csoport Vegyes vagy Speciális vegyes fogadás, a táblajátékok és videó póker játékok engedélyezettek.
 42. Ha egy bónuszt 30 napon belül nem használ fel (függetlenül a megjátszási feltételektől) a bónuszból fennmaradt összeget, illetve a nyereményeket töröljük a számláról.
 43. A bónusz teljesítési követelmények a Tagok oldalon a Bónuszok menüben a Megváltandó Pontoknál található.
 44. Az összes felhasznált bónuszra jelen Bónusz irányelvek vonatkoznak. .
 45. A bónuszok csak azon játékosok számára elérhetők, akik már legalább egyszer sikeresen befizettek a számlájukra, kivéve ha azt a promócióban másként jelöltük.
 46. A tisztességes játék azt jelenti, hogy a befizetést a játék / a tétek kockáztatása érdekében végezzük.
 47. A megjátszási követelmény nélküli Bónuszok/Ingyenes pörgetés nyereményekre a tisztességes játék szabályai vonatkoznak. Az ilyen ajánlatokkal visszaélő játékosok, illetve a tisztességes játék szabályait megsértő kifizetések esetén a nyereményeket visszavonjuk és korlátozzuk a további ajánlatok igénybe vételét.